Bruidsoutlet winkel

Wat leuk dat je onze website bezoekt, graag laten we je kennis maken met onze bruidsmode en galakleding speciaalzaak.

Wij zijn een familiebedrijf en al ruim 20 jaar de bruidsmode specialist van Noord-Holland, maar ook voor ver daarbuiten, dames komen uit het hele land en zelfs ook uit het buitenland naar ons toe.

Door de gunstige ligging net buiten Amsterdam zijn wij voor iedereen zeer goed bereikbaar.

Na onze opleiding aan de modeacademie zijn wij ons gaan specialiseren in luxe mode, waaronder bruidsmode en alle kleding rondom een bruiloft, zo ook avondkleding, kleding voor bruidsmoeders, etc.

Vele bruiden hebben wij mogen adviseren bij de keuze van hun droombruidsjurk wat ook voor ons elke keer weer een speciale ervaring is want zo mogen wij ook een onderdeel zijn van jouw dag zijn.

We kunnen ons voorstellen dat je misschien wat gespannen bent om een bruidsjurk uit te zoeken en te passen en dat is ook heel normaal, maar wees gerust bij ons ga je voor een ontspannen en warme sfeer, elke bruid is bij ons van harte welkom.

Wij zullen er alles aan doen om je op je gemak te laten voelen, maar raden je ook aan om enkele van jouw dierbaarste gasten mee te nemen bij je bezoek zo kunnen ze jou ook ondersteunen bij je keuze.

Verheug je op een gezellig bezoek aan onze speciaalzaak, en een onvergetelijke pas ervaring zoals vele van onze bruiden ons zeggen.

Wij zien uit naar je komst,

Voor afspraken bel of mail ons:

Tel. 06-47351650

email. info@bruidsoutletwinkel.nl

vitor-pinto-3bAJYaK37yE-unsplash
Bruidsmode Noord-holland Bruidsoutletwinkel Amsterdam

Voor een onvergetelijke bruidsjurk kom je natuurlijk naar de bruidsoutletwinkel waar je voor een betaalbare prijs jou droombruidsjurk gaat vinden.

Wij gaan voor persoonlijke aandacht en assistentie voor de bride to be en adviseren je een afspraak te maken zodat we jou de gelegenheid bieden om de showroom vol met bruidsjurken voor jezelf en jouw gezelschap te hebben.

Voor het maken van een afspraak bel. 06-47351650